Nyhed

Sidste udkald til Oppenheimers Eftermiddag

Det er ved at være sidste chance for at tilmelde sig dette års udgave af den aarhusianske upcoming-festival

Oppenheimers Eftermiddag lukker for tilmeldingen på næste tirsdag den 1. maj. Der er altså kun otte dage tilbage at tilmelde sig på, hvis man vil gøre sig forhåbninger om at være et af de seks bands, der får lov at gå på scenen på Voxhall til august.

Den aarhusianske upcoming-festival Oppenheimers Eftermiddag har siden 2000 gjort sit for at eksponere det aarhusianske musikpublikum for ny dansk musik. Navne som Duné (billedet), The Blue Van, Fallulah, Ginger Ninja, Ida Gard, Asbjørn, Penny Police og Mads Björn er blandt de kunstnere, som – på et forholdsvis tidligt stadium i deres karriere – har nydt godt af den eksponering og bevågenhed, som en optræden på Oppenheimers Eftermiddag giver. Nu åbner festivalen for ansøgninger til årets festival, som finder sted på VoxHall lørdag den 18. august.

Dialogstarter

Oppenheimers Eftermiddag forsøger også at gøre afstanden mellem nye kunstnere og branchen mindre. Derfor inviterer festivalen folk fra musikbranchen og pressen samt de deltagende musikere til en komsammen, umiddelbart inden dørene åbnes for publikum. På denne måde har de involverede muligheden for at starte dialoger, som senere hen kan føre til forskellige former for samarbejde. Af denne grund prioriteres kunstnere, som ikke har væsentlige plade- og/eller booking/management-kontrakter, højest.

Et bredt spekter af folk i musikbranchen, heriblandt en repræsentant fra GAFFA, sidder i det udvalg, der udpeger de seks navne, som ud af sædvanligvis flere hundrede ansøgere bliver tilbudt en plads på Oppenheimers Eftermiddag. Under udvælgelsen vægtes kommercielt potentiale fuldt ud på højde med for eksempel originalitet og kunstnerisk integritet.

Ansøgningsfristen er 1. maj og man kan tilmelde sig på Oppenheimer.dk 

 

ANNONCE