Nyhed

Spot-program er ved at være på plads

Mads Langer, Echo Vamper, Klumben & Raske Penge med flere er med til at skabe det snart færdige line-up til Spot 2012

Samtidig med at flere festivaler offentliggør deres færdige programmer, så er Spot Festival også ved at være klar med det færdige line up. I denne omgang kan Spot præsentere både højelektriske guitarudladninger, udforskninger af fremmede universer og et dj-team.

Blandt denne gruppe navne er Mads Langer (billedet), der har gjort sig bemærket siden sin debut i 2006 med "Attention Please" med masser af radio-airplay, et hav af koncerter og en sangstemme og sangskriverpen. Den danske sangskriver giver den både med sine egne melodiske ballader og den flotte omskrivning af Olives "You're Not Alone".

Derudover kan man opleve Battlekat, en utæmmelig elektropop-vildkat, der til trods for stramme tøjler og disciplinering stadig viser kløer i form elektroniske rytmer og frapperende melodier. Gruppen debuterede i 2011 og har siden cementeret deres position som et af de mere omtalte bands på den globale blogscene. Prinspóló søger alternative musikalske veje gennem akustisk guitar, støj og islandske tekster med en prinsekrone af pop på hovedet.

Helt vildt bliver det, når Echo Vamper giver dem med deres overeksalterede rock. Ligeledes vil Annasaid give smæk for skillingen med deres mathrock med stræke hooks. Shaka Loveless svinger med en omgang dansksproget reggae, og derudover vil Klumben & Raske Penge + EaggerStunn optræde i fællesskab med et dj-setup, som vil garantere en lang og svedig dancehall-fest.

Sakaris har beamet sig selv, på god Star Trek-manér, ind i et computerspil fra 80'erne, hvor han holder en syret fest for skikkelser som Super Mario, Pacman og Donkey Kong, men ELOQ tager dig til Månen og videre ud til Mælkevejen med sin futuristiske astrofunk.

Årets Tak Rock!-deltager er også blevet fundet: indiegruppen Lovespeed lod ingen tvivl være tilbage ved dommerne, da de indtog Pumpehuset i lørdags.

Til sidst, men absolut ikke mindst, vil P6 BEAT DJ-team, bestående af Carsten Holm, Camilla Jane Lea og Henrik Aagard, holde et brag af en fest, hvor de spiller alt det du elsker at høre, og det, som du ikke vidste, at du gerne ville høre.

Se resten af årets line up til Spot Festival her

Billetter til Spot Festival kan købes via GAFFA Live

ANNONCE