Nyhed

Toppen Af Poppen klar med syv nye navne

Se frem til Sanne, Mads Langer med flere, når de lørdag tager til Mallorca til indspilningerne af en ny omgang ”Toppen Af Poppen”

Sangerinden Dicte, soulsangeren Nabiha, rockmamaen Sanne Salomonsen, sangeren og sangskriveren Mads Langer, rapperen Marc Johnson, sangeren Peter Belli og komponisten og musikeren Kasper Winding går sammen om en ny omgang af TV2s "Toppen Af Poppen".

På lørdag tager de syv musikere af sted mod varmere himmelstrøg, når de tager til Mallorca, hvor indspilningerne finder sted. Nogle af kunstnerne er stadig i begyndelsesstadierne af deres karriere, mens andre har flere årtiers erfaring fra den danske musikscene bag sig. I 14 dage skal de syv musikere dele tag, måltider, oplevelser og musikalske gaver med hinanden. Forud for deres rejse har alle valgt ét af hver af de andre musikere største hits, som de under deres ophold skal overraske hinanden med i nyfortolkninger.

Det er nu tredje gang, at TV2 samler store navne fra den danske musikscene i forbindelse med "Toppen Af Poppen", og underholdningschef for TV2, Gitte Madsen, ser frem til den nye sæson. Hun udtaler: "Det er fantastisk, at formatet har vist sin styrke i en grad, der gør, at vi nu for tredje gang kan samle et drømmehold af musikere og sangere. Holdet har en enorm spændvidde både i erfaring og genrer og er flotte repræsentanter for den danske musikscene gennem de sidste 50 år – fra evergreens til det nyeste nye".

Den tredje sæson af "Toppen Af Poppen" får premiere til efteråret. 

ANNONCE