Nyhed

V58 inviterer til fødselsdagsfest

Aarhus-spillestedet fejrer 2 års fødselsdag og inviterer derfor til fest den 26. og 27. april

V58 i Aarhus kan i april holde 2 års fødselsdags, og i den forbindelse vil bands og dj's være med til at give det gamle spillested på Vestergade 58 nyt liv. Konceptet er enkelt: 24 måneder, 24 bands og dj's og 24 kr. indtil kl. 24.

I 2010 genopstod spillestedet Vestergade 58, som op gennem 1970'erne udviklede sig til et legendarisk spillested, hvor flere vil mene, at miljøet omkring V58 var en vugge for musikken, som opblomstrede i Aarhus i 80'erne. Gennem 00'erne blev spillestedet mest brugt til single-rock arrangementer, hvor en forening lavede fester og koncerter på frivillig basis.

Ejner Miranda-Dam tog beslutningen i 2010 om at føre stedet videre og genåbne Vestergade 58 som et spillested for intime klubkoncerter med mellemstore danske og udenlandske navne.


"Det bliver et sted med duften af det oprindelige Vestergade 58. Et klubsted for de bands, der er for store til Fatter Eskil og for små til VoxHall eller Train. Med den klubstemning, der opstår når man som publikum kommer tæt på artisterne", forklarede Miranda-Dam ifølge Aoa.dk.

I år kan spillestedet derfor fejre 2 års fødselsdag, som bliver holdt torsdag og fredag den 26. og 27. april.

Torsdag den 26. april:


Her byder V58 på upcoming bands som Akiri, som netop er kommet tilbage fra branchefestivalen SXSW i Austin, Texas. Paper Tigers (billedet), som blandt andet har varmet op for The Blue Van, søger inspiration fra 60'ernes rock'n'roll og 90'ernes britpop. Lokale Esther Maria vil give en forsmag på sit kommende album. De sidste navne på programmet torsdag er: Julaw + Dj Freddy og Quick Quick Obey. Julaw har slået sit navn fast i den aarhusianske undergrund og har vundet prisen for "Aarhus' bedste studieband" og "Band Contest" i 2011. Quick Quick Obey har rødderne solidt plantet i den vestjyske muld, og er for tiden på en promoveringsturné for deres kommende ep.   

Fredag den 27. april:

Her kan man opleve en god blanding af rock og singer-songwriters. Den unge aarhusianske musiker Frederik Lunde gæster og giver en smagsprøve på sin kommende ep "Solitude". Mixtune for Cully eksperimenterer på deres kommende album "Season Of Silence", som indeholder mere rytmiske trommer, støjende guitar og synthesizer. Københavnske Deafbeats og The Awesome Wells er begge bands, som spås en stor fremtid i musikken. Begge navne spiller rock med fokus på de gode melodier og guitarriffs. Sidst, men ikke mindst optræder aarhusianske Bullet Train Blast, som i efteråret gav koncert i et propfyldt V58.


Både torsdag og fredag vil V58s natklub tage over efter livekoncerterne, som vil byde på et clash mellem de to forskellige klubber, som den har arbejdet sammen med i løbet af de sidste to år. Natklubben V58 præsenterer: Baws, Bunker, Raven, Privatus, Culture Works, Trenchtown, Earcandy, Waldo & Marsha (dj-sæt) og et surprise act.

Derudover inviterer V58 til reception kl. 17-19, hvor alle er velkomne, og der er gratis entré.

Læs mere om arrangementet på Facebook og V58s hjemmeside.


Billetter til arrangementet købes i døren. 

ANNONCE