Nyhed

Young Jeezy klar til dansk koncert

Vi har fanget rapperen, der gæster Pumpehuset torsdag den 3. maj

Den albumaktuelle Atlanta-rapper Young Jeezy gæster Danmark for første gang, når han torsdag den 3. maj lægger vejen forbi Pumpehuset.

Young Jeezy er opvokset i Atlanta og udgav i 2001 sit første album "Thuggin' Under the Influence" på et uafhængigt pladeselskab. I 2004 fik han en pladekontrakt med P. Diddys selskab Bad Boy Records og udgav året efter " Let's Get It: Thug Motivation 101". Albummet blev tildelt fire stjerner fra GAFFAs anmelder Christian Grubert med ordene: "Numre som "Talk To Em", "Standing Ovation", "Trap Star" og "Go Crazy" sætter en tyk streg under det faktum, at Young Jeezy er en af dem, der er her for at blive!"

I de efterfølgende år udgav han pladerne "The Inspiration" og "The Recession", hvor omdrejningspunktet er tekster, der beskriver gadelivet i hans hjemby Atlanta. I løbet af karrieren har han på sine album samarbejdet med nogle af tidens største artister som Jay-Z, Kanye West, Lil Wayne, Rihanna og mange flere.


På sit fjerde og aktuelle album "Thug Motivation 103: Hustlerz Ambition", som høstede anerkendende anmeldelser i den amerikanske presse, har amerikaneren blandt andet samarbejdet med Ne-Yo og Snoop Dogg.

Vi har fanget Young Jeezy forud for koncerten for at tjekke hans formkurve.

Hvordan er det gået i øvelokalet?


– Det er gået rigtig godt, men det er jo det, jeg gør, så jeg behøver faktisk ikke at øve særlig meget. Men det har været sjovt at sammensætte setlisten. Jeg glæder mig til at se alle mine danske fans!

Hvad kan vi forvente af koncerten?

– Jeg kommer med det helt vilde, og publikum kan forvente at more sig og forvente at holde en kæmpe fest! Jeg tager en masse "thug motivation" og god energi med. Jeg kommer for at gøre det, jeg gør bedst, så godt jeg kan.


Hvad gør du, lige inden du går på scenen?

– Jeg slapper af, og lytter til noget lækker musik, mand. Bare hænger ud og har det rart. Nogle gange indspiller jeg også lidt eller får noget godt at spise.

Hvad står der på din forplejningsliste?


– Jeg er nødt til at have noget stegt kylling, og jeg er rigtig glad for Red Bull, så det kan jeg også godt lide at have en god forsyning af. Derudover vil jeg også gerne have noget slik og Patrón tequila og så selvfølgelig noget, jeg kan afspille musik på. Det kan jeg ikke undvære!

Hvad hører du i tourbussen?

– Alt lige fra 2pac til UGK. Jeg elsker musik og lytter til en hel masse forskelligt. Det kommer meget an på, hvordan jeg også lige har det. Min iPod er fyldt op med en masse lækkerier.


 

Køb billetter til koncerten via GAFFA Live.

ANNONCE