Nyhed

Bob Dylan klar med action-fyldt musikvideo

Første single fra det amerikanske folk-ikons kommende studiealbum har nu fået en video

I forgårs kunne vi på GAFFA.dk fortælle, at Bob Dylan netop har udsendt den første single fra sit kommende 35. studiealbum "Tempest". Singlen har fået titlen "Duquesne Whistle", og nu bliver den også akkompagneret af en ganske actionfyldt musikvideo. 

Det hele starter ud som en Charlie Chaplin-inspireret komedie, hvor en ung fyr prøver at imponere en pige, som han ser på gaden. Imidlertid tager videoen pludselig en helt anden drejning og bliver meget mere dyster, idet helten først bliver anholdt og senere smidt ind i en varevogn, bundet til en stol og slået med køller.    

Dylan selv har en mindre rolle i videoen, hvor man i klip ser ham gå ned ad gaden med sin bande.

Videoen er instrueret af Nash Edgerton, som tidliere har arbejdet sammen med Bob Dylan på videoerne til "Must Be Santa Claus" og "Beyond Here Lies Nothin'". Han er desuden en dygtig stunt-koordinator og har blandt andet arbejdet på Matrix-filmene og som Ewan McGregors stunt double i Star Wars.

Udgivelsen af album nummer 35 falder sammen med det jubilæum, som Bob Dylan i år kan fejre. Det selvbetitlede debutalbum udkom tilbage i 1962, hvilket betyder, at den legendariske sanger i år kan fejre 50 års jubilæum.

"Tempest" kommer til at indeholde ti numre, som alle er produceret af Dylan selv. Som på de seneste studiealbums går han dog som producer under aliaset "Jack Frost".

Videoen til "Duquesne Whistle" kan ses på Rolling Stones hjemmeside.

ANNONCE