Nyhed

GAFFA september er på gaden

Mød Tina Dickow, The Raveonettes, Christian Hjelm, Sys Bjerre, Grizzly Bear og mange flere

Så er årets niende GAFFA på gaden. 84 sider sprængfyldt med interviews, features, anmeldelser, nyheder og livekalender.

Månedens hovedhistorie gælder Tina Dickow, der er tilbage med albummet "Where Do You Go To Disappear?" Vi har mødt Tina i hendes nye hjem i Island, hvor hun fortæller om at have fundet friheden i faste rammer.

The xx er klar med opfølgeren til den meget roste og prisbelønnede debut fra 2009. Vi har mødt bandet, hvis medlemmer efter eget udsagn har et gnidningsfrit samarbejde.

Christian Hjelm, forsangeren i Figurines, er aktuel med sit første soloalbum. Vi har fået en snak med ham om hans nye dansksprogede univers.

Sys Bjerre har netop udgivet sit tredje album. Vi har talt med hende om nogle centrale elemener i hendes karriere og tilværelse – eksempelvis storhittet "Malene", hendes deltagelse i TV2's "Toppen af Poppen" og om, hvordan hun har det med omverdenens opmærksomhed.

The Blue Van har prøvet lykken i det store udland – men begyndte først at tjene penge, da de var tilbage i Danmark. Nu er de på vej med et nyt album.

Grizzly Bear gik i hi efter den store succes med albummet "Veckatimest" og havde herefter nogle problemer – men nu er bjørnen okay igen.

The Raveonettes er endnu engang albumaktuelle. Sune Wagner og Sharin Foo laver bare musik hele tiden uden at se sig tilbage – ligesom Woody Allen laver film, fortæller de.

Reptile Youth har turneret i både Europa, Kina og Japan og er nu klar til at udgive debutalbummet. Vi har mødt duoen, der med egne ord "satser hele butikken" for at få det store gennembrud.

Savage Rose alias Annisette og en stribe musikere, der kunne være hendes børn – og for en enkelts vedkommende også er det – er tilbage. Vi har interviewet dansk rocks bedstemor med slag i på hjemmebanen i Københavns sydhavn.

 

Du kan også møde Tako Lako, Divine Fits, Twin Shadow og mange flere, du kan læse om den filmaktuelle Nicolas Bros forhold til musik, og meget mere.

Du kan desuden, hvis du er medlem af Klub GAFFA, fordybe dig i et stort portræt af punkens poetiske og koncertaktuelle gudmor Patti Smith. Du kan også nyde et interview med gendannede Dead Can Dance og læse en artikel om Sex Pistols klassiker "Never Mind The Bollocks", der nu udkommer i et bokssæt.

Derudover kan du som altid finde masser af nyheder, anmeldelser, vores koncertkalender og meget mere. Så find GAFFA på en café, et bibliotek, en plade-/musikforretning eller en uddannelses- eller kulturinstitution nær dig, eller læs bladet online. God fornøjelse med septemberudgaven af GAFFA!

ANNONCE