Nyhed

George Michael går nummer et i Danmark

I dag ligger ”White Light”-ep’en i toppen af iTunes-listen i Danmark efter gårsdagens OL-afslutning

I går kunne George Michael opleves til den afsluttende ceremoni for de Olympiske Lege, som i år fandt sted i London. Her optrådte popikonet med storhittet "Freedom '90" samt den aktuelle klubsingle "White Light". I dag er han så gået nummer et på iTunes-hitlisten i Danmark.

"White Light" er blevet udgivet i anledningen af det 30-års jubilæum, som debutsinglen "Wham Rap" har i år og har fået en musikvideo med supermodellen Kate Moss i hovedrollen. Sangen er både skrevet og produceret af George Michael og er både en hyldest til Amy Winehouse og en selvbiografisk historie om George Michaels kamp med den alvorlige lungebetændelse, som ramte ham sidste år.

Efter gårsdagens optræden har "White Light"-ep'en nu sneget sig ind på en førsteplads på det danske iTunes-hitliste, som også inkluderer Lukas Graham og Frank Ocean. Ep'en indeholder ud over sangen "White Light" også to remixes af Kinky Roland og Voodo Sonics, samt en hidtil uudgivet coverversion af Tim Buckleys "Song To The Siren".

Lige nu er George Michael i studiet for at indspille et nyt album, der bliver det første studiealbum siden "Patience" fra 2004. GAFFAs Gro Høyer Thielst uddelte dengang fire stjerner og skrev blandt andet:"De første tre singler "Freeek!04", "Shoot The Dog" og "Amazing" er på hver deres måde vellykkede popnumre med klare og interessante George Michael-aftryk. Det tidligere Wham!-idol viser sig på "Patience" som en stor popkunstner, der heldigvis bevæger sig ud over sine sædvanlige områder (…)"

Det nyt album forventes at udkomme i efteråret 2012.

Se videoen til "White Light"

ANNONCE