Nyhed

Ida Gard er klar med dyster musikvideo

"My Two Feet" er en dramatisk fortælling om at turde gå sine egne veje

Ida Gard har i dag udgivet sin musikvideo til sangen "My Two Feet", der er den tredje single fra hendes anmelderroste debutalbum "Knees, Feet & The Parts We Don't Speak Of" fra 2011.

Videoen er skudt i Sverige og instrueret af Niels Kjær Olsen. Manden der også stod bag videoen til Gards KarriereKanon-vindersang fra 2008, "On His Kness". Se videoen til "My Two Feet" her.

Gard starter i slutningen af måneden på sin sidste Danmarksturne for denne gang, hvorefter hun for alvor vil koncentrere sig om sit næste album. Og hun har god grund til at turnere rundt i landet med lommerne fulde af selvtillid.  Hun har nemlig lige vundet en online-afstemning ved det årlige Independent Music Awards – en prisuddeling, der hylder indie-artister verden over. Her var en af de fem nominerede i kategorien Best Pop Album. Dommerpanelet, der blandt andet bestod af Ozzy Osbourne og Tom Waits tildelte hende ikke den officielle pris – det gjorde publikum til gengæld på nettet, hvor hun med flest stemmer var favorit og derfor kan kalde sig "Vox Pop Winner" i samme kategori.


Ifølge Gard byder turneen både på nyt og gammelt: "Der vil selvfølgelig blive spillet sange fra debutalbummet. Men publikum kan også
forvente at høre nogle af de nye numre", udtaler hun. GAFFAs anmelder Signe Bønsvig Wehding var svært tilfreds med debuten, hvor der var rosende sammenligninger med både Alanis Morrisette og Sinead O'Connor.

Med sig som support tager Gard de danske indiefolk-søstre Pil & Liv, der lige nu er aktuelle med debuten "Hangovers" – en udgivelse, GAFFAs Pelle Sonne Lohmann tildelte 4 stjerner.

TOURPLAN:

Fre 31/8 – Gjethuset, Frederiksværk
Lør 1/9 – Toldkammeret, Helsingør (uden Pil & Liv)

Tor 6/9 – RADAR, Aarhus
Fre 7/9 – Fermaten, Herning
Lør 8/9 – Maskinhallen, Frederikshavn

Tor 13/9 – Gimle, Roskilde
Fre 14/9 – STARS, Vordingborg
Lør 15/9 – Forbrændingen, Albertslund
Søn 16/9 – Studie 2, DR

ANNONCE