Nyhed

Jessie Ware kommer til Danmark

Den engelske sangerinde er aktuel med debutalbummet, som til efteråret sender hende et smut forbi Lille Vega

Den soulfulde popsangerinde Jessie Ware udgav i går sit debutalbum "Devotion", som strøg direkte ind på en femteplads på den engelske albumhitliste og modtog flere rosende anmeldelser i de engelske medier. Nu er hun klar til at præsentere albummet live og kommer i den forbindelse til Danmark den 29. oktober.

"Sofistikeret, smooth og sensuel kunne i de forkerte hænder nemt gøre "Devotion" til en fodnote i New Boring-bevægelsen, den dirrende ungdomskulturelle stamme, der allerede har givet os Emeli Sande, Adele og Bruce Springsteen-koncerter, som kæmper med begreber som tid og rum. Alligevel er Jessie Wares debutalbum blevet reddet af et faktum: Hendes albums ligevægt og tilbageholdenhed. Dance-music løber klart igennem den 27-årige syd Londoners blodårer".

Sådan skrev The Guardians anmelder Tim Jonze og tildelte debutalbummet fire ud af fem stjerner, mens Pitchfork kom op på 8.5 ud af 10 og gav den mærkatet "Best New Music".


Ifølge pressemeddelelsen er "Devotion" en kombination af downtempo r&b og britisk electronica med melodrama, med 11 tilbagelænede, soul-fulde popsange.

Vejen frem til debuten har dog ikke været uden forhindringer, og Jessie Ware havde på et tidspunkt helt opgivet sin drøm om en karriere i musikbranchen. En mulighed for at synge backingvokal for vennen Jack Penata bragte sangerinden tilbage på rette kurs, og i en årrække sang hun dance- og dubstep samt arbejdede med blandt andre producerne SBTRKT og Sampha.

I marts måned i år præsenterede hun for første gang sin egen musik for et publikum og kan i kølvandet på debuten nu også opleves i Danmark, når hun den 29. oktober gæster Lille Vega.


Billetter kan købes via GAFFA Live

Lyt til singlen "Running" fra debutalbummet

ANNONCE