Nyhed

Källing udsender Det Dårlige i TV

Den 27. august er duoen klar med deres andet album

"Källing har først og fremmest en krukket og kælen vokal i Tine Kjær, der kan lyde både fortryllende og decideret disharmonisk. Hun sætter gerne noget på spil, som det også er tilfældet med den skramlende rock, som er orkestrets musikalske udgangsposition. Og her folder Källing sig for alvor ud med en iørefaldende fremdrift i sangene".

Således skrev GAFFAs Jan Opstrup Poulsen, da Källings debutalbum, "Sød Musik", udkom tilbage i 2007. Nu er Tine Kjær Jørgensen og Tomas Raae efter fem år igen klar med et album, der er vokset ud af en forkærlighed for detn danske beatmusiks æstetik og det danske sprogs kringelkroge.

"Albumtitlen er en kærlig kommentar til den kultur vi lever i, hvor det kan være så befriende at se noget bras, men hvor det også er godt at være kritisk over for alt det man absorberer i den medieskabte verden", forklarer Tine.


Källing har brugt tv-mediet som inspiration til at skabe universer og karakterer i deres sange, som handler om at leve i en moderne verden, hvor alting flyder. Hvor man bruger lang tid på at vælge sin egen retning, om de snørklede stier, man ledes ud ad, om at møde det uperfekte og finde det perfekte i netop det.

"Det Dårlige i TV" udkommer den 27. august, og samme dag udsendes den første single.

ANNONCE