Nyhed

Roskilde melder næsten udsolgt

Der er nu under 2000 billetter tilbage til årets festival

Hvis du har planer om at opleve Roskilde Festival i dens fulde længe og endnu ikke har erhvervet dig en billet, så er det ved at være sidste udkald. Festivalen meddeler nu, at der allerede er solgt mere end 75.000 af de 77.000 billetter, som er sat til salg i år. Erfaringer viser, at billetsalget går hurtigt i disse dage.

Billetsalget for årets festival ligger på niveau med sidste år, og man regner med at få udsolgt af partoutbilletterne. Endagsbilletterne til lørdag blev udsolgt for over en måned siden, hvilket nok primært skyldes, at det er den dag, Bruce Springsteen kan opleves på Orange Scene.

Når billetsalget rammer loftet, melder Roskilde Festival udsolgt uden yderligere varsel – og dette forventer festivalen sker inden for kort tid.

Det samlede antal bands på dette års udgave af Roskilde Festival er cirka 200, og øverst på plakaten står blandt andre Bruce Springsteen, The Cure, Björk, Bon Iver og Jack White.

Portene til warm up-området er allerede åbnet, og musikken begynder klokken 14.30, hvor Dawda Jobarteh går på scenen på Pavilion Junior.

 

Billetter til årets festival koster 1.790 kroner og kan købes via GAFFA Live

ANNONCE