Nyhed

Shaka Loveless inviterer til releasekoncerter

Den danske sanger er snart aktuel med debutalbummet

2012 var kun lige begyndt, da en YouTube-video med sanger Shaka Loveless begyndte at florere på de sociale medier. Videoen var en akustisk live-optræden af nummeret "Tomgang", der efter en tur forbi studiet blev et af årets helt store hits.

Debutsinglen har sikret Shaka Loveless platin for mere end 30.000 downloads og 3,6 millioner streams på Spotify. Musikvideoen til "Tomgang" er desuden blevet set mere end 2,5 millioner gange på YouTube, og singlen har i ti uger ligget i top 10 på den officielle danske hitliste.

Der er med andre ord store forventninger til det kommende debutalbum fra den danske sanger, som udkommer den 1. oktober. Shaka Loveless har en fortid i blandt andre Gypsies og Are We Brothers?, men har nu fokus på solokarrieren.


Kan man ikke helt vente til udgivelsesdatoen med at høre numre fra det endnu ikke navngivne debutalbum, så inviterer Shaka Loveless og band til to releasekoncerter i dagene lige inden udgivelsen.

Det foregår på Atlas i Aarhus den 29. september og dagen efter i Pumpehuset i København. Der er et begrænset antal billetter til salg, som til begge koncerter kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE