Nyhed

Snoop Dogg: Jeg er en reinkarnation af Bob Marley

Rapperen fortæller om sit kommende reggae-album

I samarbejde med blandt andre dj/producerduoen Major Lazer er Snoop Dogg (som i denne anledning har skiftet kunstnernavn til Snoop Lion) i gang med et kommende reggae-album. Det kommende udspil har fået titlen "Reincarnated" og lige nu kan man høre førstesinglen "La La La", hvor Snoop Lion synger hen over et afslappet reggaebeat og rapper på patois (jamaicansk udgave af engelsk, red.)

I går holdt Snoop Lion så en pressekonference, hvor han ifølge Gigwise blandt andet sagde følgende om det nye projekt: "Hver gang ånden kontakter dig, skal du vide at det er alvorligt, og at det er rigtigt. Da ånden kontaktede mig, fortalte den at jeg skulle finde noget, der var forbundet med Bob Marleys ånd. Fordi jeg altid har sagt, at jeg var en reinkarnation af Bob Marley".

Snoop Lion tilføjede: "Jeg har altid ønsket at optræde for børn og min bedstemor og mennesker rundt om i verden, som virkelig elsker mig og ikke rigtig kan acceptere den musik, jeg laver. Dennee reggaemusik er musik af kærlighed, lykke og kampe. Nu, som en 40-årig mand i musikindustrien, hvor kunstnerne kalder mig onkel Snoop, så bliver jeg nødt til at give dem noget nyt".

Rapperen fortalte desuden at sangen "No Guns Allowed" fra det kommende album handler om det aktuelle spørgsmål omkring våbenkontrol i Amerika. Snoop Dogg kunne indtil 2010 ikke få et britisk visum, hvilket skyldes tidligere våbensigtelser og er også tidligere blevet arresteret i Californien for ulovlig våbenbesiddelse. 

ANNONCE