Nyhed

The Raveonettes til Danmark

Duoen har nu tilføjet tre danske koncerter til deres turné

The Raveonettes begyndte sidste år at arbejde på nyt materiale sammen med mentor Richard Gottehrer, som de også arbejdede sammen med på albummene "Chain Gang Of Love" fra 2003 og "Pretty In Black" fra 2005. Det tog kun syv dage at indspille sangene til det nye album "Observator", som bliver sendt på gaden den 10. september. I den forbindelse tager den danske duo på en omfattende efterårsturné, som nu også giver plads til tre danske koncerter i oktober.

I anledningen af deres ti års jubilæum kunne Sharin og Sune tidligere i år opleves til to danske koncerter, hvor de spillede deres første album "Whip it On" fra 2002. Den ene koncert fandt sted på Spot Festival i Aarhus og var ment som en hyldest til det sted, hvor The Raveonettes' karriere for alvor tog fat, efter en rosende anmelde af David Fricke fra Rolling Stone Magazine i 2002.

Til Spot 2012-koncerten var GAFFAs Michael Jose Gonzalez, som også havde rosende ord at give til duoen. Han dryssede fem stjerner ud over koncerten og skrev blandt andet:

"The Raveonettes havde leveret, hvad de lovede, og det er helt rigtigt set, at ekstranumre i denne situation så absolut var overføldige, selv om vi som publikum blev efterladt med en tørst efter mere. Selv ikke hvis de havde smadret deres instrumenter, havde det været mere rock 'n' roll. Skapskåret, kompromisløst og sublimt. Rave on!"

Nu er The Raveonettes snart klar med deres sjette studiealbum og tager i den forbindelse på efterårsturné. Vi har tidligere her på GAFFA.dk kunnet nævne en lang række lande, som duoen besøger i de sidste måneder af året, men nu er også tre danske og en svensk blevet føjet til programmet.

Koncerter:

20. oktober Train, Aarhus

25. oktober Debaser Slussen, Stockholm

26. oktober Store Vega, København

27. oktober Studenterhuset, Ålborg

Indtil man igen har mulighed for at høre The Raveonettes på dansk grund, kan man nyde den første single "She Owns The Streets", der handler om en New York City-gadedanser og dermed er et godt eksempel på hele albummet udgangspunkt, som ifølge Sune Wagner er "en samling af observationer, som forekommer i livet, og som jeg har lært: Livet sker overalt".

Billetter kan købes via GAFFA Live

Se videoen til "She Owns The Streets"

ANNONCE