Nyhed

Trailerpark Festival annoncerer TP-allstars

Festivalen føjer desuden seks nye navne til plakaten

Der er lige nu fuld gang i forberedelserne til dette års Trailerpark Festival, som i år finder sted i dagene 31. august-2. september i Skateparken i København.

Vanen tro byder Trailerpark Festival den sidste dag på deres helt eget TP Allstars dj-team. Søndag aften er det i år Djuna Barnes, Trentemøller og Christian D'or, som får lov til at stå bag mixerpultene.

Arrangørerne kan nu ligeledes føje Thomas Madvis, Touchy Mob, Simon Dokkedal, Broke, Sexy Lazer og Sekuoia til en festivalplakat, der også rummer blandt andre de lokale dj's Eloq, Dixone, Dee Brown, Julius Sylvest og Copyflex.


Følsom pøbel

Thomas Madvig har sat sit præg på den danske klubscene gennem mange år, hvor han blandt andet har kunne ses i rollerne som tv-producer, pladeselskabsejer, musikproducer, remixer og ikke mindst som dj.

Han får på plakaten selskab af tyske Touchy Mob, som også kunne opleves på årets Roskilde Festival, samt den islandske Sexy Lazer, der blandt andet har slået sine folder i duoen The Mansisters sammen med Kasper Bjørke og den elektroniske glamgruppe Human Woman.


Danske Simon Dokkedal, som nok er bedst kendt fra dj-kollektivet Den Sorte Skole, den 19-årige Patrick Alexander Bech Madsen som står bag Sekuoia og bandet Broke, er også blandt de mange danske navne, som man i år kan opleve på festivalen.

Det er desuden Vinnie Who, som for fjerde år i træk får lov at lukke festivalen søndag.

Til og med den 9. august er det muligt at få early bird pris på sin festivalbillet. Det betyder at billetten kan erhverves for 300 kroner via Billetten, inden den om en uge stiger til 350 kroner. Man kan desuden købe sin billet i døren til 450 kroner for alle dage og 200 kroner for endagsbilletter.


ANNONCE