Nyhed

Aalborg har fået en ny vinterfestival

Januar byder på en lang række koncerter i det nordjyske, når Northern Winter Beat går i gang med blandt andre Teitur, EaggerStunn og Baby Dee

Nordjyderne kan i år glæde sig over en helt ny musikfestival, som har fået navnet Northern Winter Beat. Her kan man muntre sig med omkring 30 koncerter i den kolde tid på den nye tre-dages festival, der byder på musik med færøske Teitur (billedet), amerikanske Baby Dee og Awesome Tapes From Africa, samt danske talenter som Reptile Youth, Christian Hjelm, EaggerStunn og Dig & Mig.

Koncerterne kommer til at foregå på Skråen, 1000Fryd, Huset og Studenterhuset samt en række andre centrale steder i Aalborg midtby. Den endelige spilleplan bliver offentliggjort i midten af januar, inden festivalen løber af stablen den 24.-26. januar 2013.

Programmet byder indtil videre på amerikanske Baby Dee, som er en transseksuel sangskriver og performancekunstner, mens den færøske singer-songwriter Teitur har gjort sig bemærket i Danmark under flere lejligheder, og for nylig var i Danmark med en film og koncert under filmfestivalen CPH:DOX. Derudover venter der festivalgæsterne musik med reggaeduoen EaggerStunn, som i det seneste år blandt andet har hittet med singlen "Kugledans", den energiske disko-rock-duo Reptile Youth, Figurines-sangeren Christian Hjelms dansksprogede soloprojekt og upcoming-duoen Dig & Mig. Så må tiden vise, hvem der ellers kan opleves, når Northern Winter Beat går i gang i slutningen af januar.


Billetter kan købes via Nothern Winter Beats hjemmeside.

ANNONCE