Nyhed

Down rammer Copenhell 2013

Phil Anselmos band tilføjes til næste års program sammen med tre andre navne

Copenhell 2013 er klar med en række nye navne til næste års musikprogram. Til næste års metal-festival kommer eks-Pantera-frontmand Phil Anselmo sammen med sludge metal-bandet Down, og de får selskab af Accept, Testament og God Seed.   

Down fra New Orleans lander i Copenhell 2013 med massive riff og fyldig whisky-vokal. Medlemmerne kommer fra bands som Pantera, Corrosion of Comformity, Crowbar og Eyehategod. Ud over Down kan metalfans glæde sig til heavy metal-pionererne i Accept, det californiske thrash-band Testament og black metal-navnet God Seed.

Tidligere har festivalen offentliggjort navnene Alestorm, Between the Buried and Me, Parkway Drive, Amon Amarth, King Diamond, In Flames, Every Time I Die og Illdisposed til næste års hårdtslående musikprogram.


Copenhell foregår på Refshaleøen i København den 14. og 15. juni 2013 med tre scener. Ud over den officielle festival inviterer Copenhell også til opvarmningsfesten "Førhelvede" for de metalfans, der slet ikke kan vente med at komme i gang. Med Copenhells egne ord byder de på et "ondt lineup af danske metalbands" – festen kommer til at foregå torsdag den 13. juni, altså dagen inden den officielle festival går i gang, og er inkluderet i billetprisen.

Billetter til Copenhell kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE