Nyhed

Nye navne til Vegas Udvalgte

Ivory & Gold og Broke er tilføjet plakaten til spillestedets upcoming-aften

Det københavnske spillested Vega er klar til at offentliggøre to nye navne til eventen "Vegas Udvalgte" den 25. januar. De seks udvalgte kunstnere er navne, som Vega tror, kommer til at præge 2013 musikalsk, og tidligere har spillestedet offentliggjort den elektroniske r&b-sangerinde MØ og soul/hiphop-bandet Billow. Nu præsenterer Vega elektrorock-bandet Broke og elektropop-duoen Ivory&Gold som Vegas næste udvalgte, der alle kan opleves live fredag den 25. januar.

Broke er en dansk duo, som består af Simon Littauer og Mads Bergland. De har siden 2010 eksperimenteret med en musikstil, som de selv kalder "dark-coloured disco", og i november udsendte duoen mixtapet "Broke - Lifestyle Mixtape", som er en forløber for Brokes kommende debutalbum.

Den danske duo Ivory&Gold består af Karen Marie Groth og Ronni Vindahl, og musikalsk befinder de sig mellem elektropop og radiovenlig soul, som man har kunnet lytte til på ep'en "I", der kom på gaden i september 2011. Nu er duoen på vej med deres debutalbum, der udkommer i 2013, og hvor gruppen har et helt friskt hold bag sig, som de for nylig fortalte i et interview med GAFFA.


"Vegas Udvalgte skal være et arrangement for alle musikelskere, der gerne vil opleve morgendagens stjerner", skriver Vega om arrangementet, og Lene Vive Kristoffersen, booker i Vega udtaler:

"Med koncepter som Vegas Udvalgte og Ideal Bar Live forsøger vi i Vega hele tiden at hjælpe nye, danske talenter frem, og det er altid fantastisk at se vores arbejde gøre en forskel for de bands. Jeg tror bestemt også, Vegas Udvalgte denne gang kommer til at præge musikåret 2013".

Køb billet til Vegas Udvalgte på Vegas hjemmeside.


ANNONCE