Nyhed

The Residents gæster Voxhall

Den excentriske trio vender tilbage til Danmark

Det amerikanske avantgarde-ensemble The Residents - som er blevet kendte for ikke at være kendte - rammer det aarhusianske spillested Voxhall den 22. maj. Kultbandet, der i årevis har været anonyme, har nu smidt maskerne, og står frem som Randy, Chuck og Bob, som en aften i maj vil spille deres mange klassikere for danske fans.

De amerikanske avantgarde-særlinge har eksisteret siden 1972, og kan nu derfor fejre fire årtier som band med deres 40-års-jubilæums-turné "The Wonder Of Weird".

The Residents gæstede Danmark i november 2010 i københavnske Store Vega, hvor GAFFAs anmelder Ras Bolding kvitterede med fem ud af seks stjerner, og skrev:


"Musikalsk kom man godt omkring The Residents' lange karriere, men numrene var ofte rearrangerede således at hele forløbet fik karakter af en form for soundtrack, hvilket også havde at gøre med, at der, flere gange undervejs, optrådte egentlige narrative passager, små historier akkompagneret af billeder på de tre runde skærme i baggrunden. [...] Som hos førnævnte Anderson leveres disse fortællinger med en sans for drama, hvilket musikken understøtter, men akkurat som i Andersons tilfælde, så er der også kød på fortællingerne. Nok virker de sælsomme og kulørt dystre, men der er stof til eftertanke!"

Billetter til koncerten kan købes via ebillet.dk.

ANNONCE