Nyhed

D-A-D Convention på Posten

Brødrene Jesper og Morten Lorenzen er klar til at hylde brødrene Binzer & Co. igen den 30. marts

Brødrene Lorenzen holder traditionen tro deres fjerde D-A-D-messe i Odense, denne gang er det 30. marts i forbindelse med bandets koncert i Odense Idrætshal samme aften. I år giver brødrene fansene mulighed for at komme i den helt rigtige D-A-D stemning inden koncerten. På konventionen vil der være mulighed for at købe alt mellem himmel eller jord af D-A-D-relateret materiale ved forskellige stande.

I år bliver der afholdt en lodtrækning om D-A-D-effekter, såsom plakater, trommeskind, koncertbilletter og meget mere. Fra åbningen kl. 14.00 og helt til kl. 18.00 vil der blive vist og spillet D-A-D på storskærmen og lydanlægget. Det hele kommer til at foregå på spillestedet Posten i Odense fredag den 30. marts. Bandet kommer også forbi og skriver autografer.

Ved arrangementet vil der være en lav entrépris, således at brødrene Lorenzen kan få dækket udgifter til leje med mere. Meningen med konventionen er ikke at skabe profit, men at få arrangementets indtægter til at gå op med dets udgifter. Entréprisen skyldes et tidligere mindre underskud, hvor brødrene selv måtte lægge ud ved at sælge fra deres private D-A-D-samling.


Jesper og Morten Lorenzen har længe samlet på D-A-D-materiale, og de har efterhånden brugt over en kvart million, altså 250.000 kroner på bandet. I samlingen er plader, cd'er, guitarer, trommer, merchandise og andre samleobjekter. Til sammen har brødrene snart været til 150 koncerter med rockgruppen.

Arrangementet afholdes på Posten i Odense fredag den 30. marts fra kl. 14.00-18.00.  

Billetter til D-A-D-koncerten i Odense Idrætshal fredag den 30. marts kan købes via GAFFA Live


ANNONCE