Nyhed

Dry The River debuterer

Stealth-rockbandet udgiver den 5. marts debutalbummet ”Shallow Bed”

Det Londonbaserede band Dry The River bestående af Peter Liddle, Matthew Taylor, Jon Warren, Scott Miller og Will Harvey udsender deres debutalbum "Shallow Bed" den 5. marts. Albummet kan dog allerede nu streames gennem Dry The Rivers hjemmeside, hvor man kan vælge at høre albummet med eller uden kommentarer fra bandet selv. Lyden på albummet er inspireret af kunstnere som Leonard Cohen, Bruce Springsteen, Neutral Milk Hotel og At The Drive-In. 

Bandet har siden 2009 boet og arbejdet i en lejlighed i East End i London, hvor de har haft plads til den kreative frihed, som resulterede i en række ep'er og singler inden den store albumdebut. Selvom bandet først debuterer med et album nu, har de spillet koncerter i England og Europa. De har allerede spillet på Glastonbury Festivalen i 2009 og 2011, og sidste år lagde de vejen forbi Beta. I forbindelse med det kommende debutalbum tager gruppen på en massiv turné i både Europa og USA.

BBC var hurtigt ude, da Dry The River så småt begyndte at træde frem på musikscenen, hvor de inkluderede dem på deres "Sound Of 2012"-liste. Støtten fra BBC fortsatte til deres nye single "The Chambers And The Valves", som netop er blevet kåret til "The Hottest Record In The World" ved BBCs dj Zane Lowe.

Datoerne for den kommende turné er endnu ikke offentliggjort, men indtil da kan man høre og se musikvideoen til "The Chambers And The Valves" fra Dry The River her.

 

ANNONCE