Nyhed

Howler gæster Danmark

Indie-rockbandet lægger vejen forbi Aarhus og København den 28. og 29. maj

Howler består af fire unge fyre fra Minneapolis, Jordan Gatesmith, Brent Mayes, Ian Nygaard, Max Petrek og France Camp, og blev dannet ud af kedsomhed i 2010. Den 19-årige Gatesmith havde tidligere prøvet at starte et band, men uden succes. Det skulle der laves om på, da han slog sig sammen med vennerne og dannede Howler.

Gruppen fik kontrakt med det britiske pladesselskab Rough Trade efter blot en gennemlytning af bandets demo. Ep'en "This One's Different" udkom i 2011. Debutalbummet "America Give Up" ramte butikkerne i starten af 2012, og albummet imponerede anmelderne med dets dansevenlige og ukomplicerede garagerock. GAFFAs Simon Christensen gav albummet fem stjerner og skrev: ""America Give Up" er et velarrangeret, no bullshit, melodisk funderet album, hvis musikalske krumspring balancerer mellem det forudsigelige og uventede. Simpel nydelse." Førstesinglen "I Told You Once" og "Back Of Your Neck" er præget af hurtige guitarlinjer og velplacerede hooks, hvor vokalen fungerer særdeles godt i samspillet.

Bandet er ikke mere end to år gammelt, men trods den unge alder er Howler allerede blevet sammenlignet med etablerede bands som The Drums, The Strokes og The Vaccines, som de turnerede med sidste år.


Howler lægger vejen forbi Danmark med to koncerter i VoxHall i Aarhus og i Lille Vega i København den 28. og 29. maj.

Billetter til koncerten i VoxHall i Aarhus den 28. maj kan købes på VoxHall.dk, mens billetter til koncerten i Lille Vega i København den 29. maj kan købes på Billetlugen.dk.

Hør og se musikvideoen til "Back Of Your Neck" af Howler her:


 

ANNONCE