Nyhed

James Blake og Sascha Funke til Culture Box

James Blake og Sascha Funke gæster Culture Box den 24. og 25. februar

Danmarks elektroniske spillested, Culture Box, er klar med to arrangementer med den engelske sanger og producer James Blake den 24. februar, og den tyske dj, Sascha Funke den 25. februar. James Blake optræder med et dj-sæt.

James Blake er en engelsk producer, sanger og sangskriver. Blake gjorde sig bemærket i 2009, hvor han udgav debutvinyl-pladen "Air & Lack Thereof", der blev efterfulgt af en ep i 2010. I 2010 udkom tredje ep med titlen "CMYK", hvorfra titelnummeret fandt vej til BBC Radio 1, som gav Blake stor eksponering.

I 2011 udgav Blake sit selvbetitlede debutalbum, som blev modtaget med stor ros. GAFFAs anmelder Jesper Buhl gav albummet seks stjerner og skrev, " James Blake har, efter en række vellykkede ep'er med (post)dubsteppen som afsæt, nu begået sit selvbetitlede debutalbum, som sætter den unge englænders soulede stemme i centrum og tynder ud i produktionerne. Blake udviser en forbilledlig evne til at lade de helt rigtige elementer stå tilbage som akkompagnement til vokalerne, som ofte vrider sig ind og ud imellem hinanden, somme tider stærkt bearbejdede, andre gange skrøbeligt rent." 

Når Blake fredag den 24. februar gæster Culture Box er det med support af danske Opiate og 2000F.

Lørdag den 25. februar bliver der igen gang i den, når den tyske dj Sascha Funke gæster Culture Box. Funke startede i det elektroniske miljø i starten af 90'erne, og begyndte sin dj-karriere i 1997. Kort tid efter begyndte han at udgive housemusik, og i 2002 udkom hans debutalbum "Bravo". Med debutalbummet i ryggen tog Funke på en verdensturné. Siden har han udgivet et utal af albums og remixes. Funkes lyd er techno og house, som svinger mellem dybe følelser og ren dansemusik. Hittet "Mango" fra 2008 var med til at understrege Funkes unikke stil, og hvor meget han forsøger at udtrykke gennem den elektroniske dansemusik.

Funke er igen albumaktuel, denne gang under navnet Saschienne. Sachienne er et samarbejdet mellem Funke og hans forlovede, Julienne Dessangne. Albummet har været undervejs i snart to år, og udkommer nu i marts med titlen "Unknown". 

Når Funke lørdag den 25. februar lægger vejen forbi Culture Box er det med support fra Kim Kemi, Jacob Phono, Mandrup og Avo.

Billetter til James Blake den 24. februar på Culture Box er udsolgt i forsalg, men der sælges et restparti ved indgangen. 

ANNONCE