Nyhed

Jason Mraz på vej med fjerde album

”Love Is A Four Letter Word” kommer den 17. april, og i dag udkommer live-ep’en “Live Is A Four Letter Word”

Tilbage i 2009 fortalte den amerikanske sanger og sangskriver Jason Mraz via sin Myspace-profil at han havde planer om at gå i studiet for at arbejde på et kommende album. Albummet har været længe undervejs, grundet arbejde på en live-ep og en mini-verdensturné, men nu er sangeren endelig klar med det færdige resultat "Love Is A Four Letter Word", der rammer butikkerne den 17. april, og førstesinglen "I Won't Give Up" har allerede haft indtaget førstepladsen på iTunes.

Indtil det fjerde album i rækken fra Jason Mraz udkommer, kan man lytte til live-ep'en "Live Is A Four Letter Word", som indeholder fire akustiske numre indspillet i San Diego samt to live sange fra det fjerde album. De fire livenumre er "The World As I See It", "You Fckn Did It", "The Woman I Love" og "I Never Knew You". Mraz har på sin officielle YouTube-kanal lagt live-ep'en ud i sin fulde version på 25 minutter, hvor de fire numre bliver spillet. Mellem numrene kan man høre Mraz snakke med publikum og sin medakkompagnerede på scenen, og man kan tydeligt høre publikums reaktion på sangteksterne og Jason Mraz' kommentarer mellem numrene. 

Mraz debuterede i 2002 med albummet "Waiting For My Rocket To Come", der langsomt, men sikkert udviklede sig til at blive en storsællert i USA. I 2005 udgav han det Grammy-nominerede album "Mr. A-Z" med singlen "Wordplay". Med singlen "I'm Yours" fra albummet "We Sing. We Dance. We Steal Things." fra 2008 blev Mraz for alvor populær verden over.


Nu er kærlighedssangeren klar med sit fjerde album "Love Is A Four Letter Word", som udkommer den 17. april, og i dag udkommer live-ep'en "Live Is A Four Letter Word".

Hør og se musikvideoen til førstesinglen "I Won't Give Up" her, og hør live-ep'en på 25 minutter fra San Diego her.   

 


ANNONCE