Nyhed

Julie Ølgaard fortæller om sit forhold til musik

Vi har fanget den "Sid Vicious - Sex Pistols With Love"-aktuelle skuespiller for at høre om hendes musiksmag

Skuespilleren Julie Rosenstand Ølgaard er aktuel i teaterforestillingen "Sid Vicious – Sex Pistols With Love" på Bellevue Teater. I den forbindelse har vi stillet hende 20 spørgsmål om hendes musiksmag og hendes forhold til musik i det hele taget. De fem første spørgsmål kan du se svarene på her.

Kommer du fra et hjem med klaver?

– Ja, det gør jeg. Vi havde klaver i mit barndomshjem, og jeg spillede også selv, indtil jeg synes det blev for kedeligt og hellere ville lave ballade – hvilket jeg godt kan fortryde i dag.


Spiller du selv et instrument?

– Nej, ikke ud over lidt klaver, men jeg vil vildt gerne lære at spille trommer, og jeg har en idé om, at jeg gerne vil have det lært i løbet af prøverne til det her stykke.

Har du nogensinde drømt om at blive musiker?


– Nej, men jeg har altid været meget imponeret over musikere. Jeg må dog sige, at efter jeg har fået lov til at give den gas på scenen som Nancy med nummeret Who Killed Bambi, så kan det sgu godt være jeg skal være rockstjerne i mit næste liv ­– det er fantastisk.

Synger du i badet?

– Nej, jeg går heller ikke rundt og synger for mig selv, ligesom pigerne i de romantiske amerikanske film altid gør. Det kender jeg faktisk ingen piger, der gør i virkeligheden.


Hvad betyder musik for dig?

– Sindssygt meget! Jeg har ikke kun én genre, jeg lytter til. Jeg lytter til alt fra heavy til jazz. Jeg kan for eksempel ikke dyrke sport uden musik. Det er virkelig en drivkraft for mig.

 


Læs alle svarene i GAFFAs artikelsektion.

 

ANNONCE