Nyhed

Nørlund er klar til turné

Når Nikolaj Nørlund tager på danmarksturné bliver det med et nyt supportband for hver by

Den 30. januar udkom albummet "Alt Sammen, Lige Nu", som høstede mange roser fra anmelderne. GAFFAs Jan Opstrup Poulsen gav albummet 4 stjerner og skrev " Det er nu en imponerende portion musikalsk overskud, som Nikolaj Nørlund formår at fremføre på "Alt Sammen, Lige Nu"… En lille finesse ved albummet er de mange flerstemmige vokalarrangementer, der tilfører sangene en dejlig umiddelbarhed… På den poetiske del af sangmaterialet er Nikolaj Nørlund stadig i en klasse for sig selv."

Med roserne i ryggen er Nørlund klar til at tage på Danmarksturné med et hold bestående af Christian Hjelm på guitar og kor, AC på Bas, Jeppe Brix på guitar og Rasmus Valdorf på trommer. Turnéen vil bringe ham til Århus, Odense og København, hver sted med nyt supportband.

Alle tre bands er nye up-coming navne, herunder Dig & Mig, som er med som support i hovedstaden. Bandet har lige udgivet deres single "Skyggerne" og har debutalbum på vej med Sune Wagner som producer. Ved koncerten i Odense hjælper Rum 37 til som support med deres dansksprogede rock og indtagende melodier. Duoen Maskinvåd giver den som support i Århus.


Turnédatoerne er som følger, hvor billetter kan købes via GAFFA Live:

Den 24. februar, Voxhall, Aarhus med Maskinvåd som support. 

Den 25. februar, Posten, Odense med Rum 37 som support.


Den 1. marts, Nygadehuset, Aabenraa uden support. 

Den 2. marts, Pumpehuset, København med Dig & Mig som support. 

 


ANNONCE