Nyhed

Nyt bob hund-album lige på trapperne

De skånske originaler udsender deres syvende studiealbum ”Låter som miljarder” den 13. februar

Når det svenske seks-mands band bob hund udsender sit syvende studiealbum "Låter som miljarder". den 13. februar er det kronen på tre intensive år for gruppen. Siden 2009 har bandet således udgivet to album – henholdsvis 2009's "Folkmusik För Folk Som Inte Kan Bete Sig Som Folk" og 2011's "Det Överexponerade Gömstället" – samt en ep og en håndfuld singler. Hertil kommer sidste års STV-dokumentar "Det dubbel-exponerade gömstället", der gav et yderst sjældent kig ind i maskinrummet hos bob hund, der på én gang er et af Sveriges mest populære og mest hemmelighedsfulde og mystiske bands.

Endvidere kunne bob hund sidste år fejre 20 års jubilæum, og de var også her at det nye og aktuelle album "Låter som miljarder" blev klar. Ifølge en pressemeddelse præsenterer albummet et mere udadvendt og gladere bob hund end det man mødte på "Det Överexponerade Gömstället", hvor hunden, som GAFFA's anmelder Finn P. Madsen skrev i sin trestjernede anmeldelse, syntes at være "krøbet i et sort hul."

"Låter som miljarder" er produceret af Tore Johansson og bob hund og indspillet i Kong Studios, Tambourine Studios (begge i Malmø) og Studio Huggorm (Stockholm).

Da de skånske originalers sidste gang optrådte på dansk grund, Store Vega den 31. marts 2011, fik de fire stjerner og følgende salut med på vejen af GAFFA's anmelder Simon Christensen: "De svenske originaler gav fuld valuta for pengene og spillede med alle de menneskelige fejl, som i stedet gør det til det mangefacetterede ærlige band, som vi respekterer højt i deres helt eget univers."

 

 

ANNONCE