Nyhed

Sharon Jones-koncert udsat og flyttet

Sharon Jones koncerten udsættes til den 23. juni og flyttes til Store Vega

Sharon Jones skulle efter planerne have spillet i DR Koncerthuset den 17. februar, men grundet familiære årsager har sangeren måtte udsætte sin optræden. Souldivaen og hendes band The Dap-Kings kan dog stadig opleves i Danmark. Koncerten er nu rykket til den lørdag den 23. juni og flyttet til Store Vega.

Om aflysningen af koncerten i Koncerthuset har bandet udtalt: "Vi er kede af at fortælle, at vores show i København, Helsinki og Oslo er aflyst. Vi vil gerne undskylde for enhver form for skuffelse eller ulejlighed det vil have forårsaget jer. Sharon er hjemme i South Carolina, hvor hun tager sig af sin syge mor. Det har været en meget svær beslutning at tage for os, og vi takker jer for jeres fortsatte støtte".

Sharon Jones har også selv udtalt sig, "Jeg vil virkelig gerne takke alle vores fans for jeres støtte. Det er en meget svær tid for min familie og jeg."

Sharon Lafaye Jones er frontkvinden for soul/funk-gruppen Sharon Jones And The Dap-Kings. En gruppe som søger at bringe den same følelse frem, som regerede under soul- og funkmusikkens storhedstid i 60'erne og 70'erne. Gruppen opstod i 2002 og udgav deres første album med titlen "Dap Dippin' With Sharon Jones And The Dap-Kings" samme år. Siden er det blevet til fire albums, "Naturally" (2005), "100 Days, 100 Nights" (2007), "I Learned The Hard Way" (2010) og senest med "Soul Time" fra 2011.

Havde man købt billetter til arrangementet i Koncerthuset, skal man bare have den med til koncerten i Store Vega den 23. juni, eller de kan refunderes senest 17. marts.

Billetter til koncerten i Store Vega den 23. juni kan købes via GAFFA Live.

Indtil koncerten kan man se musikvideoen til "I Learned The Hard Way" her:

 

ANNONCE