Nyhed

The Basement Sessions frigiver nyt

Den københavnske trio har spillet februar måned ind med ep nummer to

Ved indgangen af februar måned var The Basement Sessions klar med endnu en udgivelse i form af en ep, som bærer titlen "Fuck it! Let's count your bones" og indeholder fire numre, der alle omhandler rastløshed, krisetider og manglen på ærlighed i musikken.

Bandet blev etableret i 2009 og debuterede året efter med  den akustiske og lo-fi ep "Rough New Prizes". Men det nye udspil byder på beskidt beat-rock, og ifølge bandets medlemmer (Jacob Frederiksen – vokal, Uffe Dalskov – bas og Steffen Knudsen – trommer) er "Fuck it! Let's count your bones" en mere åben og tilgængelig udgivelse end debuten.

I en pressemeddelelse forklarer forsanger Jacob Frederiksen, hvordan lyrikken er anderledes ærlig på den nye ep:


"Jeg har ikke pakket noget ind i metaforer og attitude. Alle teksterne er skrevet som om, det var en samtale mellem fortrolige venner. Denne umiddelbarhed er noget, jeg generelt synes, der mangler i musikken for tiden. Mere ærlighed og mindre attitude".

Ep'en "Fuck it! Let's count your bones" er indspillet i selskab med nogle af medlemmerne i bands som blandt andre Ulige Numre, Raised Among Wolves, October Dance og Ice Cream Cathedral, og den er mikset af Søren Junker, som står bag Le Klik og Pioneers of Transmission.

Sideløbende med udgivelsen af den nye ep er The Basement Sessions ved at planlægge koncerter og arbejder på et fuldlængde album.


I selskab med ep'en "Fuck it! Let's Count your bones" følger en video til titelnummeret, som kan ses og høres her.

Ep'en udgives på trioens eget pladeselskab Basement Records og kan blandt andet erhverves via Itunes, Spotify og Wimp.

Du kan finde mere information om The Basement Sessions via deres hjemmeside eller Facebook


ANNONCE