Nyhed

Wonderfestiwall er klar med fem navne

Turboweekend, Spleen United, Munchi, Nicholas Kidd og Fastpoholmen gæster festivalen

Når Wonderfestiwall løber af stablen den 23.-26. august ved Hammershus på Bornholm bliver det i selskab med 30 spændende danske og udenlandske navne. Nu er festivalen klar med de første fem, som udgøres af Turboweekend, Spleen United, Munchi, Nicholas Kidd og Fastpoholmen.

Wonderfestiwall har fået vokseværk, og i år udvides campingområdet, hvor det er muligligt at købe luksuscamping- og campingvognsbilletter. Samtidig bliver der også tilføjet en ekstra scene i form af en campingscene.

I 2010 gæstede Turboweekend (billedet) Wonderfestiwall, og nu er de nu klar til endnu omgang efter den store succes. I sommeren 2012 følger de op på albummet "Ghost of Chance" fra 2009, der førte gruppen op i en ny liga. Det skyldes blandt andet en række uomgængelige hits, hvor prominente navne som den hollandske dj-stjerne Tiësto har remixet kæmpehittet "Trouble Is".


Spleen United er tilbage og rammer også Wonderfestiwall med deres nye album "School of Euphoria" i ryggen.

Kidd er på turné med sit band bestående af Stunn Gunn, Abdullah S og Eloq. Efter udgivelsen af sin anmelderroste ep spiller Kidd nu sine numre i et rigtigt livesetup. Kidd har allieret sig med med sin producer Eloq og vil desuden have Stunn Gunn med på trommer og Abdullah S med på synths.

Munchi er 22 år og fra Rotterdam. Siden han kastede sig over den ekstreme bastardgenre, har han været med til at gøre den til et globalt fænomen, og spillet på festivaler og natklubber i hele verden med nogle af verdens største navne.


Fastpoholmen består af fætter/kusine-parret Adam og Dawn Fastholm, som er klar til at levere sødmefuld og sommerlet lejrbålsstemning til Wonderfestiwall. I efteråret 2009 lavede Fastpoholmen en aftale med det nyetablerede pladeselskab Free Kids Records og påbegyndte optagelser, som mundede ud i albummet "En Stund", som udkom i 2010. 

Læs mere om Wonderfestiwall på deres hjemmeside

ANNONCE