Nyhed

Ashton Lane på Danmarksturné

Den skotske trio med Esther O'Connor i front gæster landet i februar og marts

Den skotske trio Ashton Lane har fået ganske fine anmeldelser i de britiske medier, og nu drager de på Danmarksturné med deres country/pop/rock, som blandt andet er blevet sammenlignet med navne som Sheryl Crow og Stevie Nicks og som "Neil Young møder Beyoncé i Joni Mitchells hus", som Tom Morton fra Radio Scotland har udtalt.

Gruppen har blandt andet vakt opmærksomhed, fordi sangerinden Esther O'Connor er datter af Wet Wet Wet-guitaristen Graeme Duffin, og hendes bror James Duffin, der altså også er søn af Graeme Duffin, er desuden den ene guitarist i trioen, mens Esthers mand Tim O'Connor er den anden guitarist.

Ashton Lane er aktuelle med deres tredje album, "Other Side", som GAFFAs Signe Bønsvig Wehding tildelte fire stjerner og blandt andet skrev følgende om:

"Hun bevæger sig i det vokale nabolag af Stevie Nicks og Sheryl Crow. Råstyrke og melankoli bor under det røde hår, og musikken er bygget på rigelige mængder drama i dybe kor og mørk bas. Især i de stille numre som Wade On Water, You Got To Know og titelnummeret Other Side er stemningen fortættet, i høj grad på grund af vokalen, som selv i sine mest spinkle øjeblikke virker som en emotionel eksplosion."

Ashton Lanes turné bringer dem til følgende byer:

Onsdag d. 22/2 Dexter, Odense
Torsdag d. 23/2 Det Brunske Pakhus, Fredericia
Fredag d. 24/2 Pavillonen, Grenå
Søndag d. 26//2 Musikhuset Aarhus
Mandag d. 27/2 Promus, Aarhus

Torsdag d. 1/3 Hagges, Tønder
Fredag d. 2/3 Rampelyset, Silkeborg
Lørdag d. 3/3 Ebeltoft Kulturhus

Mere info om Esther på http://www.estheroconnor.com/
Mere info om Ashton Lane på http://www.ashtonlanemusic.com/

ANNONCE