Nyhed

Chairlift gæster Danmark med nyt album

Den amerikanske electropop-duo kommer endelig til Danmark og har et nyt album med sig

Electropop-duoen Chairlift, der brød igennem da singlen "Bruises" blev brugt i en iPod-reklame, udgiver et nyt album den 23. januar med titlen "Something". I forbindelse hermed gæster de for første gang Danmark, hvor de giver koncert i VoxHall 16. februar og Lille Vega den 17. februar.

Vidoen til "Amanaemonesia", den første single fra det kommende album, har allerede vakt en del opsigt i kraft af den tilhørende video, hvor Caroline Polachek, den kvindelige halvdel af duoen, danser rundt i en limegrøn spandex-dragt til 80'er-synth og electrobeat. Videoen blev udgivet i september 2011 og siden er blevet set over 300.000 på YouTube.

Chairlift debuterede i 2009 med albummet "Does You Inspire You", om hvilken GAFFAs anmelder Erik Barkman skrev: "Arrangementerne er stort anlagte med masser af diskret elektronik, firsersynth og eksotiske instrumenter. Og sangenes filmiske stemninger bliver altid fulgt helt til dørs af dygtige Polachek, der veksler frit mellem det indladende og det distancerende."


Chairlift skulle endvidere have givet koncert i Loppen i København i maj 2009, men Brooklyn-gruppen måtte aflyse på grund af sygdom.

Billetsalget er i gang via GAFFA Live.

Se videoen til "Amanaemonesia":


ANNONCE