Nyhed

Eksklusiv premiere på GAFFA TV

The Loft-medlemmet Jakob Weise Hellum debuterer som solist. Se hans nye musikvideo på GAFFA TV.

Det ene af de to medlemmer af duoen The Loft, Jakob Weise Hellum, debuterer i dag som solist med singlen "Out Of Sight", og nu har musikvideoen til nummeret premiere på GAFFA TV.

Jakob Weise Hellum blev for alvor kendt, da han i 2004 sammen med The Loft-kollegaen Martin Bøge Pedersen hittede med nummeret "City Of Dreams", der udmærkede sig ved at sample Kim Larsens "Midt Om Natten".

Efter The Lofts andet album "Little Paul's Blvd." fra 2008 har Jakob Weise Hellum blandt andet lavet musik til filmene "Blå Mænd" og "Julefrokosten", og nu forsøger han sig altså for alvor med en solokarriere, hvor han blot vil gå under navnet Weise.

Jakob Weise Hellum siger selv om sin nye musik:

"Jeg vil gerne balancere mellem det ultrakommercielle og noget, som sætter tanker i gang. Det trigger mig, når det er soulet, for det er dér, man kan koble melankolien og længslen på. Jeg lytter til enormt meget forskellig musik og bliver tit vildt entusiatisk, når jeg hører et eller andet. Og jeg skal holde mig selv i ørene for ikke at stikke i alle mulige retninger, når jeg skriver og producerer. Men i sidste ende er der kun én ting, som styrer mig: Den gode melodi."

Jakob Weise Hellum har skrevet "Out Of Sight" i samarbejde med Marcus Winther-John og Lene Dissing. Videoen til nummeret er instrueret af Paul Wilson og filmet af Helene Hasen, der sammen tidligere har lavet videoen til Tim Christensens "Tell Me What You Really Want".

Se den nye video her og bedøm selv Weises projekt:

ANNONCE