Nyhed

Nabiha til Vega med spændende opvarmning

Den populære sangerinde gæster København med Matilde Kühl og Panamah som support

Sangerinden Nabiha har god vind i sejlene for tiden. Hendes første store opgave i år var festforestillingen "Dronning i 40 år", som blev direkte tv-transmitteret fra Koncerthuset lørdag den 14. januar. Her var hun udvalgt af Kongehuset og DR til at repræsentere dansk musik i 00'erne.
 
- Jeg synes, det var fantastisk og overvældende, og jeg er vildt stolt over at få chancen. Det var en af de optrædener, hvor jeg vidste, at jeg virkelig skulle gøre mit bedste. Ikke bare fordi det var i direkte tv, men fordi det var sådan et utrolig flot rum, og så var det altså Dronningen, som sad der, siger Nabiha.

- Jeg synes også, Dronningen er ret sej. Hun er kreativ og laver sin egen kunst, hvilket jeg har stor respekt for. Jeg ser kongefamilien som gode ambassadører for mit land, siger Nabiha.

Man kan se Nabihas optræden hér, hvis man klikker frem til udsendelses 46. minut.

Nu giver Nabiha så sin første egentlige koncert i Danmark efter udgivelsen af albummet "More Cracks", den internationale genudgivelse af hendes debutalbum "Cracks", der i sin tid udkom i februar 2010 og blev genudgivet i efteråret 2011. Genudgivelsen rummer blandt andet det solide hit "Never Played The Bass". Det sker i Vega 3. februar, og billetsalget er i fuld gang.

Opvarmningen leveres af dels poptrioen Panamah, dels af Mathilde Kühl. Panamah udgav sidste år deres velanmeldte debutalbum "Ud Af Stilhed" og hittede gedigent med "Ikke For Sent" og "Et Sted At Stå". Matilde Kühl har en fortid i MariaMatilde Band og er nu gået solo med singlen "Kun I Nat", produceret af Pelle Leth og Jonas Jeberg, hvor sidstnævnte har arbejdet med så store navne som Kylie Minogue, Pixie Lott og Pussycat Dolls. Singlen fusionerer dansksproget singer-songwriting med dubstep og er forløber for en ep, der udkommer senere i år.

Billetsalget er i fuld gang via GAFFA Live

 

ANNONCE