Nyhed

Our Broken Garden, Lydmor og Penny Police til Train

Our Broken Garden, Lydmor og Penny Police, der alle har kvinder i front, besøger Train i april

Den 19. april lægger Train hus til tre bands, der har det til fælles, at de alle har kvinder i front og spiller eksperimenterende pop. Det første band på plakaten er midtjyske Our Broken Garden (billedet), alias sangerinden, sangskriveren og pianisten Anna Brønsted, der med sig har guitarist Søren Bigum, bassist Nis Tyrrestrup og trommeslager Poul Terkildsen. Our Broken Garden dyrker en luftig, skønhedssøgende drømmepop og har to albums og en ep med i bagagen, når de gæster Train. Om det seneste album, 2010's "Golden Sea", skrev GAFFA's anmelder Ole Rosenstand Svidt blandt andet i sine firestjernede anmeldelse, at der var tale om "et smukt, stemningsfuldt album, som egner sig fortrinligt til efterårets farver".

Det andet navn på plakaten er den århusianske sangerinde og elektroniske musiker Lydmor, der havde et travlt 2011 med indspilning af debutalbum på Copenhagen Records og turnévirksomhed både herhjemme og i nabolandene. Lydmor udsendte i foråret sin første musikvideo til singlen "Electric Mistress", der har været i rotation på P3 og P6. Lydmor vandt desuden på Smukfest en pris ved talentkonkurrencen Live Camp og spillede i P3-teltet under årets festival. Med sig har hun sit band bestående af Fillip Willink (Emily And The Orgasm Addicts) Mikas Eskesen og Kenn Eskidlsen (Broken Beats, Dad Rocks! m.fl.).

Sidste navn er Penny Police, der atter er et kunstneralias for en kvindelig frontfigur, nemlig den københavnske sangerinde og sangskriver Marie Fjeldsted, som i april udgav ep'en "Thieves Like Us". EP´en modtog 4 stjerner i GAFFA, der skrev blandt andet skrev at "Penny Police fortjener som Agnes Obel et stort og lydhørt publikum." Der kan forventes et debutalbum fra Penny Police i starten af indeværende år.

Køb billetter til koncerten via GAFFA Live.

ANNONCE