Nyhed

The Roots til Roskilde

Roskilde præsenterer i dag The Roots og Jonathan Johansson til årets festival

Roskilde Festival er godt i gang med at præsentere programmet til årets festival. Nyeste navne på listen er The Roots og Jonathan Johansson.

The Roots (US) spiller på Roskilde Festival som eneste skandinaviske job til sommer. Det amerikanske hiphop-kollektiv kommer sjældent til Europa nu om stunder. Deres optræden på Roskilde Festival bliver en kærkommen lejlighed til at opleve The Roots, hvor de er allermest suveræne. På scenekanten. Mange kalder The Roots for det bedste liveband indenfor hiphop. Herunder en video fra Glastonbury, hvor The Roots spiller et af deres største hits, "The Seed".


Jonathan Johansson (S) har allerede kapret en masse hjerter med sin elegante ørehængerpop. Med sin svenske lyrik og smagfuldt 80'er-lænende arrangementer har Johansson også gjort sig bemærket hele vejen over Atlanten. Herunder en video af Johansson fra P3 Guld Sverige 2010 med hittet "Aldrig Ensam"

Med de to nye navne er Roskilde nu ved at tegne et meget varieret udbud af bands til årets festival. Men mon ikke programmet som altid vil blive diskuteret i alle hjørner af det danske land.


Billetsalget til Roskilde Festival, der finder sted i dagene 5.-8. juli med warm up fra 30. juni, er i fuld gang via GAFFA Live.

 

ANNONCE