Nyhed

The Temper Trap og When Saints Go Machine til NorthSide

Den aarhusianske festival har netop offentliggjort yderligere to navne

Den aarhusianske NorthSide Festival har netop offentliggjort yderligere to navne til årets festival: Australske The Temper Trap og danske When Saints Go Machine.

The Temper Trap

The Temper Trap udgav i 2009 det velsælgende debutalbum "Conditions", der også sikrede dem en ARIA Award (Australiens svar på Grammy, red.) som bedste gruppe i 2010. Resten af verden har også taget godt imod The Temper Trap, der specielt har fået opmærksomhed for singlen "Sweet Disposition", som de seneste år har kunnet høres i en lang række film, serier og reklamer, og som også blev et solidt hit på P3. Også sangene "Drum Song", "Fader", "Love Lost" og "Down River" er dukket op i serier og reklamer.

Bandet har også opbygget et ry som et fint liveorkester. Da de spillede på Roskilde Festival 2010, uddelte GAFFA fire stjerner og skrev blandt andet: "Gruppen lagde ud med et noget anonymt instrumentalnummer, som ikke vakte den store begejstring, men fra og med anden sang, "Rest", var der fuld tilfredshed i teltet med australierne og deres melodiske guitar-pop-rock, som man alt efter smag og behag kan kalde anonym eller tidløs. Jeg hælder mest til det sidste, mest fordi The Temper Trap skriver udmærkede sange og i Dougy Mandagi har en habil forsanger med et stærk falsetstemme og i Lorenzo Sillitto en gedigen guitarist, hvis stemningsfulde spil tyder på en vis inspiration fra The Edge."

The Temper Trap er lige nu i studiet i Los Angeles sammen med produceren Tony Hoffer (The Kooks, Beck, Depeche Mode) for at færdiggøre deres andet album, der forventes at udkomme til sommer.


When Saints Go Machine

When Saints Go Machine er aktuelle med deres andet album "Konkylie", der fik fremragende anmeldelser i både ind- og udland og også var nomineret til tre GAFFA-Priser, som gruppen dog ikke fik. Bandet kan desuden hente fire statuetter til Steppeulven, når anmelderprisen uddeles til februar.

Også live har When Saints Go Machine et godt ry. Da de spillede på Vega i maj, uddelte GAFFAs Simon Christensen fire stjerner og skrev blandt andet:


"Live formår When Saints Go Machine næsten at spille deres numre med et organisk feel, men man kan alligevel ikke helt forestille sig samme stemning, når maskinerne fylder så meget på scenen. Derimod må man tage hatten af for kompromisløsheden, som gennemsyrer alt, hvad de rører ved (også sideprojekterne), og selvom prisen er små ups and downs, så er Saints et bekendtskab i konstant forandring - på himmelkurs!"

Dermed er listen af offentliggjorte navne nu som følger: Justice (F), Kashmir, The Kooks (UK), Malk De Koijn, Oh Land, Noah & The Whale (UK), The Stone Roses (UK), The Temper Trap (AU) og When Saints Go Machine.

NorthSide Festival 2012 afvikles i dagene 15.-17. juni, og billetter kan købes via Billetlugen.dk. Der vil indtil 29. februar være mulighed for at købe et begrænset antal ratebilletter. Der er desuden fortsat ledige SPOT/NorthSide-kombibilletter, der kan købes via NorthSide.dk.

Besøg NorthSide.dk eller facebook.com/northsidefestival for mere information om NorthSide Festival 2012.

ANNONCE