Nyhed

Flying Lotus og Thom Yorke samarbejder igen

Steve Ellison får igen besøg af Radiohead-forsanger på det kommende album

Enmandsprojektet Flying Lotus udkommer til oktober med albummet "Until The Quiet Comes", der bliver det fjerde studiealbum siden debuten "1983", som blev sendt på gaden tilbage i 2006. Ligesom på det seneste udspil får electronica/hiphop-produceren besøg af Radioheads Thom Yorke på et af numrene.

I 2010 udsendte Flying Lotus albummet "Cosmogramma", som vandt kategorien "Dance/Electronica Album" ved Independent Music Awards i 2011. På albummet lagde Yorke vokal på nummeret "..And the World Laughs With You" og nu kan man igen høre Radiohead-forsangerens stemme på det kommende album "Until The Quiet Comes".

En sjov fyr

Steve Ellison udtalte til Rolling Stone om Thom Yorke, at han "respekterer det han laver, men den største overraskelse ved samarbejdet var at finde ud af, at han er en sjov fyr".

Ellison fortsætte med at tale om det kommende album: "Jeg føler, at jeg havde en makismalistisk mentalitet da jeg lavede det sidste album, men med dette her føler jeg ikke at det er et problem at holde tilbage på nogle øjeblikke, så større øjeblikke kan skinne igennem".

Flying Lotus tager i forbindelse med den kommende udgivelse på en Europaturné, som blandt andet byder på fem koncerter i England til oktober.

Turnédatoer

20. oktober: Paris, Frankring: Rex Club

21. oktober: Amsterdam, Holland: Melkweg

22. oktober: Berlin, Tyskland: Maria

23. oktober: Liverpool, UK: The Masque

26. oktober: London, UK: Koko

27. oktober: Bristol, UK: Trinity Centre

28. oktober: Brighton, UK: Brighton Concorde 2

29. oktober: Manchester, UK: Marehouse Projec

ANNONCE