Nyhed

Fra Snoop Dogg til Snoop Lion

Rapperen springer ud som reggaesanger under nyt navn på kommende album

I samarbejde med blandt andre dj/producer duoen Major Lazer er Snoop Dogg lige nu i gang med et kommende reggae-album. I denne anledning har den 40-årige rapper sså at sige skiftet hunden ud med løven og kan nu opleves under aliaset Snoop Lion.

Det kommende album har fået titlen "Reincarnated" og bliver udgivet på Vice Records senere på året. Allerede nu er førstesinglen, "La La La", ude, hvor Snoop Lion synger hen over et afslappet reggaebeat og rapper på patois (jamaicansk udgave af engelsk, red.). For en måned siden havde Store Vega besøg af Calvin Cordozer Broadus, Jr., som dengang optrådte under aliaset Snoop Dogg. En koncert som af GAFFAs Maria Therese Seefeldt Stæhr fik fire stjerner. Hun skrev blandt andet:

"(…) den time København fik glæde af Snoop Dogg i denne omgang var alt i alt en succes. Der er ingen tvivl om at Snoop har gjort noget særligt for hiphoppen, og det er virkelig en fryd at opleve en rapper der forstår at køre flowet hjem – også live. At det så kunne være dejligt med endnu mere, er måske bare den samme forkælede holdning som man som publikum så tit har. Mere vil have mere."


For kort tid siden gav rapperen den som countrysanger i selskab med vennen Willie Nelson på sangen "Roll Me Up", og nu forsøger Snoop Lion så også med det kommende album "Reincarnated" at gøre noget særligt for reggaen. Ud over album-projektet medvirker Snoop også på X Factor-deltageren Cher Lloyds nyeste single, "Want U Back".

Lyt til "La La La"

Lyt til "Want U Back"


ANNONCE