Nyhed

GAFFA TV: Governor Of Alaska på Roskilde

Vi fangede den danske støjrock/afro-cubanske duo inden deres koncert på Pavilion Junior-scenen

Onsdag den 4. juli spillede den danske gruppe Governor Of Alaska på Pavilion Junior-scenen på Roskilde Festival og gav en koncert, som GAFFAs anmelder Mikkel Drejer Bertelsen tildelte tre stjerner og blandt andet skrev følgende om:

"Governor of Alaska lader til at åbne dørene ind til et umiddelbart kendt lydunivers, men også til deres helt egne tanker og inspirationer. Måske er inspirationen til den hektiske musik draget ud af Alaskas dramatiske natur. Musikken er i hvert fald enormt ekspressiv, men samtidig også voldsomt introvert, for de mange temposkift og den tekniske tour de force levner ikke en særlig stor plads til publikum. Musikken kredser om sig selv, og det kan være svært at komme ind varmen i noget, der indimellem mindede meget om en lang jam session, hvis det ikke var for de sirligt timede breaks og temposkift."

Kort før koncerten fangede GAFFA TV Governor Of Alaska til en snak om, hvordan de endte med et lineup med kun guitar og trommer, og om deres musikalske inspirationskilder, som tæller både afrocubansk musik og støjrock.


Indslaget er lavet af Stina Nørager Frandsen og Ole Rosenstand Svidt. Se det på GAFFA TV:

ANNONCE