Nyhed

GAFFAs Roskilde-blogger: Cerebral Ballzy – bekymringsløs hardcorepunk

Brooklyn-gruppen vækkede publikum med flabet hardcore

Vi giver ordet til bloggen Lappland, den ene af de to vindere af GAFFAs blog'n'roll-konkurrence, som under Roskilde Festival blogger på GAFFA.dk.

Cerebral Ballzy, 07.07.2012, Roskilde Festival

"12.15 circle pit?! – must be our record". Brooklyns værste møgunger vækkede publikum lørdag middag med flabet hardcore og inviterede et villigt publikum til en tidlig punkdans.


Cerebral Ballzy bidrager umiddelbart ikke meget nyt til den punkrock og hardcore som de dyrker. Inspirationen er tydeligvis hentet Dischord og SST, men de fem youngsters fra Brooklyn sked højt og flot på originaliteten og angreb scenen med stor iver og en mængde okay gode sange i obligatorisk høj fart.

Præsentationerne af sangene var ret morsomme: "This one os about skateboarding" og senere i settet: "This one is about not going to school but hanging out and smoking cigarettes with your friends". Helt igennem bekymringsløs hardcorepunk.

Der var ikke så meget i sangene, som ikke allerede findes på Minor Threats første EP, men Cerebral Ballzy gav den al hvad de kunne, og det virkede som en rød morgenklud i ansigtet på publikums forreste mosh-pit krigere. Originalt nej, sjovt og energisk, ja.


//Troels

Share this:

    ANNONCE