Nyhed

Soulfly til Aarhus

Max Cavalera og Co. gæster Voxhall til september

Den 3. september kan Voxhall igen byde velkomme til amerikanske Soulfly, med den legendariske Max Cavalera i front. Cavalera forlod det succesfulde metalband Sepultura i 1996, for året efter at starte projektet Soulfly, som i dag, ud over sangeren og guitaristen, også består af Marc Rizzo, Tony Campos og David Kinkade.

Der er aldrig gået særlig langt mellem udgivelser fra metalbandet, som albumdebuterede med den selvbetitlede udgivelse i 1998 og tidligere i år var klar med album nummer otte. "Enslaved" ramte gaden tilbage i marts måned og blev anmeldt af GAFFAs Keld Rud. Han kvitterede med fire stjerner og gav blandt andre følgende ord med på vejen:

"Der er ikke nogle decideret svage numre på "Enslaved". Albummet er ganske varieret, samtidig med at de enkelte numre bliver løftet af et øje for detaljer, der sikrer et sand overflødighedshorn af appetitvækkende riff, soli og rytmer, som man som lytter kan mæske sig i".


Moderne metalgeni

Soulfly besøgte Voxhall tilbage i 2010 og begejstret med en koncert, som GAFFAs Rebecca Thuesen gav fem stjerner:

"Den almene mening om Soulfly og deres musikalske stil er, at man ikke må putte dem i genre-kasser, så det skal jeg afholde mig fra, og blot sige, at hvad end man vælger ikke at kalde det, så er det kraftsparkeme noget af en energiudfoldelse, der finder sted, når de går på scenen". Konkluderende lød det fra Keld Rud:


"Alt i alt præsterer drengene utrolig godt. Lidt problemer med lyden, og en halvfyldt sal er under ingen omstændigheder nok til at stoppe Soulflys invasion. Det eneste, jeg for alvor savner, er lidt mere nærvær fra Cavalera, så havde aftenen for alvor været perfekt. Derfor kan det kun blive til fem af mine seks stjerner. Den sidste må gemmes til en frontmand, der gider vise, at han ikke er en ordinær folkesanger, men et af moderne metals mest geniale hoveder".

Nu vender metalbandet så tilbage til Aarhus og kan den 3. september igen opleves på Voxhall.

Billetter kan købes via GAFFA Live


ANNONCE