Nyhed

Steve Vai indtager Amager Bio

Guitar-virtuosen tryller med strengene i København til november

Den amerikanske guitarist, sangskriver og producer Steve Vai begyndte karrieren som guitarist for Frank Zappa tilbage i 1980. Siden har han indspillet albums og turnéret sammen med Public Image Ltd, Alcatrazz, David Lee Roth og Whitesnake, samt udgivet 15 soloudspil. Når han til november kan opleves i Amager Bio, vil det være den første danske koncert siden 2005.

Guitar-virtuosen samlede allerede guitaren op som 12-årig og lagde her grunden for en imponerende karriere, som blandt andet tæller medvirken på mere end 60 studiealbums og 15 millioner solgte plader. Siden starten af 1990'erne har fokus primært ligget på solokarrieren, som for alvor blev skudt i gang med albummet "Passion & Warfare" fra 1990.

Den 13. august kan endnu et studiealbum føjes til listen, når "The Story of Light" kommer på gaden. I den forbindelse kan Steve Vai opleves i Amager Bio den 28. november, hvor han - for første gang i syv år - giver koncert på dansk grund.


Lige nu kan man få en smagsprøve på det kommende album med førstesinglen "Gravity Storm". Billetsalget starter på onsdag den 18. juli via GAFFA Live

Lyt til "Gravity Storm"

ANNONCE