Nyhed

Støttekoncert for Skive Festival

En af festivalens kreditorer har taget initiativ til at redde dens kriseramte økonomi

Da navne som Robyn (billedet), Linkin Park, Rasmus Seebach og Calvin Harris for få uger siden stod på scenen på Skive Festival har det formentlig været festligt, men ikke desto mindre står arrangørerne tilbage med underskud - og med ubetalte regninger til flere af festivalens leverandører af diverse serviceydelser.

Kim Godiksen, som leverer mobile toiletter og skurvogne til festivalen og selv har 900.000 kroner i klemme, tager nu initiativ til at at rejse penge til festivalen gennem en støttekoncert, og ifølge Skive Folkeblad har mange øvrige leverandører allerede indvilliget i at stille deres respektive services til rådighed ganske gratis.

"Som leverandører vil vi gerne hjælpe og støtte dem, der gennem mange år har hjulpet og støttet os. Der har været fuld opbakning over hele linjen, og selv om Skive Festival Klub snakker om bank og kommune, er vi enige om, at det kan vi slet ikke vente på. Derfor må vi alle i arbejdstøjet og gøre det, vi er bedst til", siger Godiksen til lokalavisen og tilføjer, idet han adresserer sin egen økonomiske interesse i intiativet:

"Jamen, vi er da alle sammen i den situation, at banken puster os i nakken. Sådan er tiderne, og mange af os plejer at få betalingen forud. Sådan er det ikke denne gang, men det er ikke en flok tyveknægte, der står bag Skive Festival. Vi skal nok få vores penge, men det er da mindst lige så vigtigt at pege på de mange foreninger på Skive-egnen, der tjener store summer på at tage fat i de dage. De har ikke andre muligheder for at tjene de penge".

Det er endnu ikke fastlagt, hvem der vil optræde ved koncerten eller hvornår den nærmere bestemt finder sted.

 

ANNONCE