Nyhed

Turboweekend søger lokal support

Elektrorock-kvartetten søger lokale bands til deres kommende efterårsturné

Vi har tidligere her på GAFFA nævnt, at album-aktuelle Turboweekend tager på en efterårsturné rundt i det meste af landet, der løber fra slutningen af september til midten af november. Silas Bjerregaard og co. har netop offentliggjort, at det bliver i selskab med lokale bands, at de vil indtage scenerne rundt i det meste landet.

Kvartetten har besluttet sig for, at det skal være lokale bands, der skal agere support til de godt og vel 17 koncerter rundt i landet. Typisk har grupper en fast support med på turné, men Turboweekend skriver, at de ønsker at skabe en ekstra lokal dimension til koncerterne, hvor bands kan ansøge om at blive support via siden Local Heroes for at have lejlighed til at spille med talenter fra det vækstlagsmiljø, som de har taget afsæt i. Forsanger fra elektrorockgruppen Silas Bjerregaard fortæller om projektet:

"Vi glæder os til at møde nye bands og mærke den energi, der er i miljøerne rundt om i landet. Vi vil gerne være med til at give de nye talenter en håndsrækning, og hvis vi finder de rette bands, vil vi overveje at lade dem varme op ikke bare på det lokale spillested, men i hele regionen".

Bands skal ansøge via Local Heroes' Facebook-side, hvis mission er at sikre bæredygtig markedsføring af koncerter til gavn for det lokale musikliv. Her foregår det via afstemning, hvor publikum kan have direkte indflydelse på, hvem de gerne ser som support i deres nærområde.

Turboweekend udgav for nylig deres tredje album "Fault Lines", der modtog fem stjerner af GAFFAs Jesper Buhl, ligesom de for nylig gav en rost koncert på årets NortSide Festival (billedet), der blev betegnet som "en overlegen koncert" af GAFFAs anmelder.

Både bands og publikum har således indflydelse på at være en del af dette via Local Heroes' facebook.

Se alle koncertdatoerne til Turboweekends kommende turné her, der starter den 29. september på Toldkammeret i Helsingør, hvor billetter forhandles via GAFFA Live.

ANNONCE