Nyhed

Wonderfestiwall præsenterer endeligt program

Dette års østligste danske festival byder på Mew som hovednavn

For femte år i træk byder den bornholmske festival Wonderfestiwall velkommen til tre intense dage med musik i den østligste del af Danmark, i år i dagene 23-26. august. Klippeøen skal i år danne rammen om nogle af tidens største danske navne, heriblandt Mew, Choir of Young Believers og EaggerStunn.

Festivalen, som er placeret for foden af Hammershus' ruin, kan præsentere Mew som deres hovednavn. Bandet kan opleves på festivalen, efter at de for blot få dage siden lukkede lørdagens udgave af Orange Scene på Roskilde Festival. En koncert som udløste fire stjerner af GAFFAs anmelder Anders Reuss, der blandt andet skrev således:

"Jeg havde engang en veninde, der sagde, at Mews musik gav hende lyst til at danse og græde. Det er meget rammende, og ude i det gigantiske, fordrukne menneskehav foran Orange Scene til Mews koncert lørdag nat bliver der danset, grædt, snavet, skrålet og skålet i en intens livsudfoldelse. Det er imponerende, hvad musik kan gøre ved mennesker, og en koncert som Mews, der samler et kæmpe publikum og engagerer dem i at lytte, må være selve Roskilde Festivalens eksistensberettigelse. Det er det, det handler om."


Et andet band man har mulighed for at opleve på Wonderfestiwall er Choir of Young Believers, som udsendte deres andet studiealbum, "Rhine Gold", tilbage i februar måned. Et album som af GAFFAs anmelder Michael Jose Gonzalez modtog flotte fem stjerner. De får selskab af EaggerStunn, der som en del af den reggae/dance-bølge der har ramt Danmark i år har forsynet os med et af sommerens helt store hits, "Kugledans".

Endnu fem navne er netop blevet offentliggjort til det nu færdige festivalprogram, og dermed kan Wonderfestiwall også præsentere Laid Back, Klumben & Raske Penge, Alina Devecerski, The Eclectic Moniker og The New Spring.

Billetter til årets festival kan købes gennem Billetlugen.dk, og skal man af sted fra Københavns Hovedbanegård, tilbyder festivalen en pakkeløsning, som inkluderer transport, partoutbillet og camping for 695 kroner.


Hele årets festivalprogram kan findes på wonderfestiwall.dk

ANNONCE