Nyhed

X Factor holder precast på festivaler

X Factor vil i år være at finde på flere danske festivaler, hvor det vil være muligt at tilmelde sig næste sæson

Går du med en drøm om at blive den næste Thomas, Sarah eller Ida, så er der i år mulighed for at tilmelde sig næste sæson af X Factor på de danske festivaler. Sjette sæson af seersuccesen ruller over skærmen i foråret 2013, og som noget nyt vil X Factor i år være at finde på blandt andet Grøn Koncert, Smukfest og Langelandsfestival, hvor festivalgæster får mulighed for at vise, at netop de har X Factor.

Der vil, som i de foregående år, blive afholdt precast i Aarhus og København i august måned, men hvis man besøger en af årets festivaler, kan man her få hjælp til at tilmelde sig, og der vil i et vist omfang blive lavet optagelser, hvor man kan synge og på den måde stille på til X Factor-precasting.

"Vi tænker hele tiden i nye baner med X Factor. Ligesom de andre år har vi igen castings i København og Aarhus, men nu kommer vi også ud i resten af landet. X Factor lever jo af, at der kommer en masse dygtige talenter fra hele landet. Og vi håber, vi kan få nogle nye mennesker med på denne måde", siger DRs underholdningschef Jan Lagermand Lundme og fortsætter:

"Ude på sommerturen optager vi folk, og så ser vores castere det efterfølgende og giver besked, om man kommer med til audition foran dommerne i Vega. Så det er altså en rigtig casting ligesom i Aarhus og København."

Reglerne er som de andre år, at man skal være fyldt 15 år senest den 1. februar – og så er det jo altid en fordel, at man kan synge og besidder rigeligt med X Factor.

Man kan stadig tilmelde sig precasting på den normale måde via dr.dk/xfactor

X Factor sommertur besøger:

12. - 14. juli: Vig Festival
19. juli: Grøn Koncert Kolding
20. juli: Grøn Koncert Randers
21. juli: Grøn Koncert Aarhus
22. juli: Grøn Koncert Aalborg
24. - 26. juli: Langelandsfestival
27. juli: Grøn Koncert Odense
28. juli: Grøn Koncert Næstved
8. - 11. august: Skanderborg Festival

ANNONCE