Nyhed

YouTube-fænomen fængslet for børneporno

Michael Lombardo fik unge kvindelige fans til at sende eksplicitte fotos og videoer

For få dage siden blev det amerikanske YouTube-fænomen Michael Lombardo anholdt, efter sidste år at have modtaget billeder af to mindreårige piger, som han skulle have bedt om at kontakte sige på Skype og bede dem om at strippe for sig. Det skriver thesmokinggun.com.

Den 23-årige sanger blev anholdt i New York, efter at politiet tilbage i december gennemførte en ransagning af Lombardos hjem, hvor de fandt en video med en nøgen pige som onanerede, skriver The Smoking Gun.

Sangeren blev tilbageholdt i fem dage og blev efter løsladelsen tvunget til at aflevere sit pas, deltage i en mentalundersøgelse og være med i et elektronisk overvågningsprogram. Desuden må han ikke benytte internettet eller tage kontakt til piger under 18 år.

Udsigt til frihedsstraf

Ifølge FBI-agenten Alix Shelton er der blandt andre tale om en 14-årig fan og en 16-årige pige som, på opfordring af sangeren, havde sendt både nøgenbilleder og videoer. Nogle af videoerne havde den unge sanger, som er uddannet fra Berklee College of Music, på sin telefon.

Michael Lombardo er kendt for at skrive klaverdrevne rocksange og poste dem på YouTube. Han har tidligere været signet på pladeselskabet DFTBA Records, hvorigennem han har udgivet albummet "Songs For A New Day" og ep'en "The Alchemist". På Youtube, hvor Lombardo har uploadet musikvideoer, sanglektioner og personlige updates, har han godt 18.000 "følgere".

Hvis den 23-årige musiker bliver kendt skyldig, kan han se frem til en længere fængselstraf. 

ANNONCE