Nyhed

Guide til weekendens musikoplevelser

Med to store festivaler og adskillige folkekære favoritter byder weekenden på masser af musik

Vanen tro giver GAFFA et hurtigt overblik over nogle af de musikalske attraktioner op til en weekend, som i musikalske henseende ikke mindst er præget af henholdsvis NorthSide Festival i Aarhus og hårdtslående Cophenhell på Refshaleøen i Københavns havn, hvor Burmesiter og Wain før i tiden havde sine værftsfaciliteter.

Northside er i år udvidet med en dag, og byder således allerede i aften (fredag den 15., red.) på navne som Noah & the Whale, Justice, Oh Land og The Gaslight Anthem. Lørdag og søndag fortsætter festen med prominente navne som Kasabian, The Stone Roses og Eagles of Death Metal (lørdag), Noel Gallagher's High Flying Birds (billedet) og Garbage (søndag). Partoutbilletter koster 1395 eksklusive gebyr.

Vælger man i stedet at løse billet til Copenhell, er det navne som Marilyn Manson, Saxon, Gojira og Slayer, som varetager weekendunderholdningen.


Gamle kendinge

Kan dette ikke friste, kan man i stedet vælge at troppe op på Plænen i Tivoli fredag klokken 22, hvor Kashmir med Kasper Eistrup i front giver koncert. To timer tidligere har Carpark North lukket op for bagkataloget i Tivoli Friheden i Århus. I den mere folkelige ende finder vi også Kim Larsen og Kjukken, som lørdag aften optræder på amfiscenen ved Brandts Klædefabrik i Odense. Det sker allerede på det familievenlige tidpunkt klokken 19.

Også en række andre veletebalerede, danske navne stiller op lørdag, idet man på Vejle Stadion afholder Rockinvejle 2012. Her dukker blandt andre Nik & Jay, The Storm, D-A-D og Danser med Drenge op.


Og endelig skal det ikke forbigås i tavshed, at The Eclectic Moniker er at finde på Studenterhus Aalborg allerede fredag aften klokken 20.

Køb billetter til arrangementerne via GAFFA Live.

 


 

 

ANNONCE